/ Przepisy / Kompot wigilijny

Opis przygotowania

Suszone owoce zalać wodą (ok. 5 l). Przyprawić goździkami i cynamonem. Zagotować. Posłodzić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 42
Ewa gotuje - odc. nr 42

Tuż przed świętami Ewa Wachowicz doradzi widzom, jak wybrać choinkę i nakryć...

 

Podobne przepisy

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Pizza bez glutenu

Na mące ryżowej i sojowej...

Golonka w piwie

Góralski przysmak nieco inaczej...

Mazurek serowy

Mąkę przesiać na stolnicę, dodając proszek do pieczenia i kakao...

Wróć do listy przepisów