Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kapusta z grzybami

Opis przygotowania

Grzyby namoczyć w wodzie (najlepiej przez całą noc). Kapustę kiszoną odcedzić. Przesiekać. Włożyć do szybkowaru. Dodać grzyby, liście laurowe i ziele angielskie, zalać wodą spod grzybów. Gotować 15 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 1
Ewa gotuje - odc. nr 1

Pierwszy odcinek programu "Ewa gotuje" będzie utrzymany w stylistyce świątecznej...

 

Podobne przepisy

Papryka z rozmarynem

Doskonała na start!

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Pieczarki marynowane

Pieczarki umyć (nie obierać ze skórki), małe zostawić w całości, większe przekroić na ...

Koktajl z kiwi, bananów i pomarańczy

Solidny zastrzyk witamin!

Wróć do listy przepisów