/ Przepisy / Kasza jaglana z pesto i kurczakiem

Opis przygotowania

Kaszę przepłukać pod bieżącą wodą. Przełożyć do garnka. Zalać wrzątkiem. Dodać kurkumę, posolić, przyprawić pieprzem i ugotować.

Przełożyć do miski. Dodać trochę pesto z czosnku niedźwiedziego i wymieszać. podawać z grillowanymi udkami z kurczaka i ogórkami kiszonymi.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Jagnięcina i karkówka z grilla

Solidna porcja mięsiwa...

Gulasz z dorszem

Czemu nie!?

Fasolka po bretońsku

Schroniskowy klasyk, ale z białą kiełbasą!

Karminadle

ięso przełożyć do miski. Przyprawić roztartym w dłoniach tymiankiem...

Wróć do listy przepisów