Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Tatar z łososia

Opis przygotowania

Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wymieszać. Uformować - tak, jak się to robi z tradycyjnym tatarem. Dookoła ułożyć posiekane korniszony, cebule i kapary.

Przybrać natką pietruszki. Zamiast na talerzu tatara można podać w liściach cykorii.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 76
Ewa gotuje - odc. nr 76

Tym razem dieta rybna, bogata w kwasy omega-3. Najpierw Ewa Wachowicz uwędzi...

 

Podobne przepisy

Jajo w gniazdku z łososiem

Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...

Bułeczki sodowe, czyli proziaki

Bardzo proste w przygotowaniu domowe pieczywo;-)

Kiełbasa ze słoika

Domowa wędlina w szkle...

Liptauer w jajkach

Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!

Wróć do listy przepisów