Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Szyszki

Opis przygotowania

Krówki i masło roztopić, dodać kakao i miód. Po lekkim ostudzeniu wsypać ryż i formować małe szyszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 175
Ewa gotuje - odc. nr 175

W tym odcinku Ewa proponuje pasztet z królika i golonki, a na deser ciasteczka...

 

Podobne przepisy

Placek tarty

Receptura sprzed lat, ale w nowej odsłonie...

Babka meksykańska

Do garnka wlać wodę, wsypać cukier, cukier waniliowy i kakao, wrzucić masło...

Chałka trójkolorowa

Warkocz na drożdżach;-)

Sernik lwowski

Najlepiej smakuje z herbatą i konfiturą truskawkową;-)

Wróć do listy przepisów