Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Selerowe chipsy

Opis przygotowania

Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków). Na patelni rozgrzać kilka łyżek dobrej oliwy i usmażyć selerowe krążki na złoty kolor.

Chipsy przełożyć na papierowy ręcznik, by ociekły z nadmiaru tłuszczu. Posolić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 7
Ewa gotuje - odc. nr 7

Zapraszamy na odcinek walentynkowy z naturalnymi afrodyzjakami w roli głównej....

 

Podobne przepisy

Napój z imbirem i kurkumą

Wzmacnia odporność organizmu!

Ogórki małosolne

Ogórki dokładnie umyć. Odciąć czubki...

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Musztarda domowa

Z miodem, papryką i kurkumą;-)

Wróć do listy przepisów