Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Salsa oliwkowa

Opis przygotowania

Składniki wrzucić do miksera, rozdrobnić, zalać sokiem z cytryny i oliwą, po czym zmiksować na gładki dip.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 82
Ewa gotuje - odc. nr 82

"W tym odcinku „Ewa gotuje” gratka dla mięsożerców: schab marynowany...

 

Podobne przepisy

Sałatka z buraczków i sera koziego

Dawniej panny na wydaniu buraczkami malowały sobie lico...

Pasta słonecznikowa

Z sezamem;-)

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Jajka po marokańsku

Afrykańska odpowiedź na bliskowschodnią szakszukę;-)

Wróć do listy przepisów