Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z mozzarellą

Opis przygotowania

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). Dorzucić paprykę pokrojoną na kawałki. Dodać posiekaną natkę pietruszki i prażone płatki migdałów. Polać oliwą. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 180
Ewa gotuje - odc. nr 180

W tym odcinku Ewa zaprasza na kurczaka z hiszpańskimi oliwkami oraz flan...

 

Podobne przepisy

Ciasto pierogowe z blachy

Przekąska zero waste!

Domowa przyprawa z lubczyku

Do rosołu, ale nie tylko...

Sos remoulade

Jajko, sok z cytryny, musztardę, pieprz, cebulę i śmietanę zmiksować. Stopniowo wlać ...

Domowy ketchup

omidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i usunąć gniazda nasienne...

Wróć do listy przepisów