Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Rosół na kaczce

Opis przygotowania

Upieczone resztki z kaczki przełożyć do garnka z wodą. Dodać warzywa i przyprawy. Przykryć i na małym ogniu gotować przez 2 godziny.

Podawać z makaronem, ugotowaną marchewką i posiekaną natką pietruszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 398
Ewa gotuje - odc. nr 398

Tym razem Ewa zaprosi widzów na zaskakujące owocowe śniadanie – upiecze...

 

Podobne przepisy

Zupa cytrynowo-koperkowa

Z ryżem i pulpetem;-)

Zupa krem z warzyw i pieczarek

Pieczarkowa na włoszczyźnie...

Rosół z grysikiem

Wołowinę włożyć do garnka, dodać włoszczyznę, zalać zimną wodą...

Zupa z cukinii i kopru włoskiego

Z migdałami i szynką szwarcwaldzką;-)

Wróć do listy przepisów