Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałata z sosem jogurtowym

Opis przygotowania

Do dużej miski wrzucić poszarpaną sałatę oraz pokrojone w plastry rzodkiewki, pomidory i ogórki.

Jogurt przyprawić solą, pieprzem, suszoną natką pietruszki i oregano. Wymieszać. Przed podaniem przelać na sałatę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 248
Ewa gotuje - odc. nr 248

Ostatni przed wakacjami odcinek „Ewa gotuje” upłynie pod znakiem...

 

Podobne przepisy

Sałatka z czerwonej fasoli

Z porem i pieczarkami;-)

Minestrone

Tradycyjna, włoska jarzynówka;-)

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Zakwas na barszcz czerwony

Znakomity probiotyk i świetna baza do zupy;-)

Wróć do listy przepisów