Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Szyszki

Opis przygotowania

Krówki i masło roztopić, dodać kakao i miód. Po lekkim ostudzeniu wsypać ryż i formować małe szyszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 175
Ewa gotuje - odc. nr 175

W tym odcinku Ewa proponuje pasztet z królika i golonki, a na deser ciasteczka...

 

Podobne przepisy

Muffiny z jarmużem

Zielone babeczki...

Tarta ze śliwkami

Na kremie z mascarpone...

Śliwki pod kruszonką

Na stolnicę wysypać mąkę krupczatkę...

Ciastka francuskie z kremem budyniowym

Ciasto lekko rozwałkować, podsypując uprzednio mąką...

Wróć do listy przepisów