Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Wszystkie składniki posiekać. Przełożyć do miseczki. Wymieszać. Na wierzchu ułożyć wachlarz z naciętego kawałka jabłka. Sos remoulade jest doskonałym dodatkiem do wędlin - to taki duński odpowiednik naszego sosu tatarskiego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 182
Ewa gotuje - odc. nr 182

Wielka Sobota to ostatni dzień przygotowań wielkanocnych. Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Bakłażan z pomidorami pod haloumi

Genialna przystawka...

Omlet francuski

Jajka wybić do miski. Roztrzepać, przyprawić solą i pieprzem, dodać mleko. Lekko ubić ...

Muffiny z jajem

Wytrawne babeczki z boczkiem...

Wróć do listy przepisów