
Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Kurzą pierś umyć, osuszyć, pokroić w niewielką kostkę, posypać solą i pieprzem oraz curry i odstawić na 30 minut. Następnie usmażyć na rozgrzanym oleju. Odstawić, by mięso wystygło.
Ananasa pokroić w kostkę, wymieszać z wystudzonym makaronem i mięsem. Dodać sok z ananasa (zalewa z puszki), sos sojowy i majonez. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Schłodzić.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem zapraszam na kuchnię fusion – mówi Ewa Wachowicz. –...
Z kapusty, marchewki, papryki, cebuli, pomidorów i ogórków...
Z melonem i winogronami;-)
Rukolę opłukać, osuszyć, odciąć twarde końce, porwać na kawałki. Pomidory osączyć z o ...
Oliwki odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Dodać ser pokrojony w kostkę, drobno po ...