/ Przepisy / Roster brzoskwiniowy

Opis przygotowania

Brzoskwinie wrzucić na moment do wrzątku, następnie schłodzić pod zimną wodą i pozbawić skórki. Pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię, dodać wino, skórkę otartą z pomarańczy i miód. Dusić do miękkości.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Tarta rustykalna

Z gruszkami!

Makowiec z jabłkiem, gruszką i herbatnikami

Zaskakujące ciasto pełne maku...

Tort miodowy

Miód i sodę przełożyć do rondelka, wymieszać i zagotować...

Jabłkowy przysmak

Na biszkoptach!

Wróć do listy przepisów