
Grzyby oczyścić, pokroić na kawałki. Najlepsze będą prawdziwki, ale mogą też być inne leśne grzyby - w sezonie świeże, poza sezonem mrożone. Na rozgrzaną patelnię wlać oliwę, dodać masło, roztopić. 
Wrzucić grzyby, następnie suszone pomidory. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Podsmażyć. 
Dolać ocet balsamiczny i miód, przyprawić świeżą bazylią (jeśli używamy bazylii suszonej, należy dodać ją wcześniej - najlepiej razem z pomidorami).
Makaron ugotować al dente - w osolonym wrzątku, z odrobiną oliwy. Odcedzić, przełożyć na patelnię, wymieszać.
Podawać oprószone tartym parmezanem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Gościem specjalnym tego programu będzie Tomasz Czopik – kierowca...
Filety rozmrozić, zamarynować w soku z cytryny, przyprawić solą i pieprzem. Imbir i ...
Do przyrządzenia kapusty potrzebny jest grill z pokrywą. Kapustę wkładamy na rozgrzan ...
Dla wegan!
Pieczone bez grama tłuszczu!