ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 426

OPIS ODCINKA

Co zrobić z naleśnikami „z wczoraj”? Można zalać je zupą jarzynową doprawioną identycznie jak flaczki! Taką właśnie potrawą Ewa rozpocznie kolejny odcinek programu. Później pokaże jak zrobić szaszłyki schabowe z rusztu – mięso będzie marynowane w kefirze. Podpowie również jak przygotować pikle z fasolki szparagowej. A na deser zaproponuje ciasto na spodzie z sucharów, a więc bez pieczenia – za to z dużą ilością kolorowych galaretek.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na ipla.tv
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Flaczki jarzynowe

Z naleśnikami "z wczoraj";-)

Pikle fasolkowe

Z fasolki szparagowej...

Kryształki na sucharach

Z borówkami i kremem śmietankowym;-)

Wróć do listy odcinków