ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 342

OPIS ODCINKA

Tym razem Ewa zaprasza na nowoczesną kuchnię rybną. Pierwszą potrawą będzie awanturka z wędzonym karpiem, czyli pasta z ryby i twarogu, podana na kromkach wiejskiego chleba. Na danie główne upiecze pstrąga potokowego z Ojcowa, przy czym ryba będzie bez ości – za to z ziemniaczanymi łódeczkami oraz surówką z kiszonej kapusty. Na deser ciasto cytrynowe z cukinią, udekorowane lukrem z dodatkiem limoncello.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Awanturka z wędzonym karpiem

Rybka pokłócona z twarożkiem...

Pieczony filet z pstrąga

Ryba z samego serca Ojcowskiego Parku Narodowego;-)

Ciasto cytrynowe z cukinią

Placek z warzywem i lukrem z limoncello...

Wróć do listy odcinków