ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 340

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku Ewa przygotuje potrawy wedle receptur kuchni lubelskiej. Na pierwsze danie zaproponuje zupę-krem z warzyw i cebuli. Jako danie główne poda nóżki gęsi wolno gotowane w gęsim smalcu, a podane z kaszą gryczaną, wzbogaconą topinamburem i grzybami. Natomiast na deser będzie sernik z ziemniakami, upieczony na kruchym spodzie.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Zupa cebulowa

Przysmak z Lubelszczyzny.

Kaszotto gryczane z topinamburem

Jako dodatek lub samodzielne danie...

Gęsie nóżki confit z modrą kapustą

Długo pieczona gęsina...

Sernik z ziemniakami

Ser i kartofle - niezwykłe połączenie;-)

Wróć do listy odcinków