ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 219

OPIS ODCINKA

Późną wiosną mamy już całkiem spory wybór świeżych warzyw. Dlatego też w ostatnim przed wakacjami premierowym odcinku programu Ewa zaprosi na doskonały chłodnik ogórkowy z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym. Na danie główne będzie tradycyjny sznycel po wiedeńsku, czyli bardzo cienko rozbity kotlet cielęcy w panierce z bułki tartej. Natomiast po obiedzie Ewa poda serniczki z truskawkami.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Chłodnik ogórkowy

Z jajem przepiórczym i wędzonym łososiem!

Wiener Schnitzel

Kulinarny symbol austriackiej stolicy;-)

Serniczki z truskawkami

W foremkach na babeczki...

Wróć do listy odcinków