
Mozzarellę poszarpać na talerz. Ser Brie pokroić na mniejsze kawałki i również ułożyć na talerzu. Dodać pomidory, pokrojone w grub± kostkę oraz start± na tarce goudę.
Jogurt wymieszać z majonezem. Dodać przeci¶nięty przez praskę czosnek. Posolić, wymieszać i przelać na talerz. Na samym końcu dorzucić oliwki. Udekorować li¶ćmi bazylii.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Po raz kolejny Ewa zaprasza na potrawy kuchni hiszpańskiej. Zrobi tapenadę...
Z papryk wyci±ć gniazda nasienne. Pokroić w paski...
Kapustę poszatkować do miski. Dodać start± marchewkę...
Ziemniaki ugotować w mundurkach, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę...
Buraczki obrać, zawin±ć w folię aluminiow± i upiec w piekarniku (minimum godzina). Wy ...