Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka z tuńczykiem

Opis przygotowania

Sałaty poszarpać do miski. Dorzucić oliwki, kapary, pokrojone pomidory, jajka, paprykę oraz tuńczyka.

Do octu dodać sól, następnie cukier, czosnek i musztardę. Cienkim strumyczkiem wlać oliwę.

Sałatkę wymieszać i zalać sosem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 81
Ewa gotuje - odc. nr 81

Tematem tego odcinka będzie dieta fitness. A co może być bardziej fitness,...

 

Podobne przepisy

Miodowe ogórki małosolne

Dodatek do mięs lub sałatek...

Sałatka z cukinii i pomidorków koktajlowych

Cukinię pokroić pod ukosem na plastry o grubości ok. 1/2 cm, przyprawić solą i pieprz ...

Sałatka jajeczna z ogórkiem

Na orientalną nutę;-)

Surówka z marchewki

Marchewkę poszatkować do miski na szatkownicy do ogórków lub pokroić w cienkie krążki ...

Wróć do listy przepisów