Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka z tuńczykiem

Opis przygotowania

Sałaty poszarpać do miski. Dorzucić oliwki, kapary, pokrojone pomidory, jajka, paprykę oraz tuńczyka.

Do octu dodać sól, następnie cukier, czosnek i musztardę. Cienkim strumyczkiem wlać oliwę.

Sałatkę wymieszać i zalać sosem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 81
Ewa gotuje - odc. nr 81

Tematem tego odcinka będzie dieta fitness. A co może być bardziej fitness,...

 

Podobne przepisy

Sałata z sosem jogurtowym

Świetna do potraw z rusztu!

Sałatka kartoflana zero waste

Sposób na ziemniaki z wczoraj;-)

Sałatka na warzywach z rosołu

Zwana też sałatką polską;-)

Rukola z grzankami

Rukolę opłukać, osuszyć, odciąć twarde końce, porwać na kawałki. Pomidory osączyć z o ...

Wróć do listy przepisów