Z chleba odkroić skórkę, kromki pokroić w zgrabną kostkę. Przełożyć do miski. Dodać pokrojony w kostkę ser i połówki pomidorków koktajlowych oraz cebulę, posiekaną w dość drobną kostkę.
Dorzucić oliwki. Skropić oliwą. Dodać kilka listków bazylii, dokładnie wymieszać. Odstawić na parę minut. Przed podaniem udekorować bazylią.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W "Ewa gotuje" ciąg dalszy kuchni hiszpańskiej. Tym razem Ewa Wachowicz...
Znakomity dodatek do dań słonych, jak też deserów!
W sezonie na szparagi to pozycja obowiązkowa.
Z sałaty wybić głąb. Liście podrzeć. Paprykę wyczyścić, pokroić, dodać do sałaty. Na ...
Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...