/ Przepisy / Salsa oliwkowa

Opis przygotowania

Składniki wrzucić do miksera, rozdrobnić, zalać sokiem z cytryny i oliwą, po czym zmiksować na gładki dip.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 82
Ewa gotuje - odc. nr 82

"W tym odcinku „Ewa gotuje” gratka dla mięsożerców: schab marynowany...

 

Podobne przepisy

Bułeczki maślane

Doskonale smakują ze szklanką zimnego mleka!

Oliwki z serem kozim

Ser kozi pokroić na kawałki. Przełożyć do miski. Dodać oliwki odsączone z zalewy i or ...

Zielone oliwki z cytrusami

W miseczce wymieszać odcedzone z zalewy oliwki oraz pokrojone na kawałki plasterki ło ...

Konfitura z żurawiny

Znakomity dodatek do mięs i serów...

Wróć do listy przepisów