Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek lub rzeżuchę. Wymieszać. Udekorować zieleniną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Mielonka z szynkowaru

Biwakowa klasyka;-)

Domowy chleb orkiszowy

Na płatkach owsianych;-)

Paszteciki z kapustą i śliwkami

Z ciasta francuskiego...

Wróć do listy przepisów