Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiszka na szybko

Opis przygotowania

Kaszankę naciąć wzdłuż, w nacięcie włożyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek. Szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu.

Następnie rozwinąć i udekorować pokrojonym ogórkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Shot cytrusowy

Wzmacnia odporność!

Kurze paluszki w orzechach

Mięso pokroić na „paluszki”. Przyprawić solą i pieprzem. Białka ubić ze s ...

Śniadanie wyspiarskie

Kiełbaski, pokrojoną w plastry kaszankę i boczek upiec na grillu...

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Wróć do listy przepisów