Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka z dressingiem balsamicznym

Opis przygotowania

Rukolę i cykorię przełożyć do miski. Paprykę pozbawić gniazd nasiennych, pokroić na kawałki. Pomidorki przekroić na pół. Wrzucić do miski. Przed podaniem polać dressingiem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 71
Ewa gotuje - odc. nr 71

Tym razem o diecie białkowej i smażeniu bez tłuszczu, przy czym wyjątkowo...

 

Podobne przepisy

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Pikle z cukinii

Zakręcone!

Surówka z pora

Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki...

Sałatka śledziowa w kieliszkach

Monoporcja... koktajlowa;-)

Wróć do listy przepisów