Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka z dressingiem balsamicznym

Opis przygotowania

Rukolę i cykorię przełożyć do miski. Paprykę pozbawić gniazd nasiennych, pokroić na kawałki. Pomidorki przekroić na pół. Wrzucić do miski. Przed podaniem polać dressingiem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 71
Ewa gotuje - odc. nr 71

Tym razem o diecie białkowej i smażeniu bez tłuszczu, przy czym wyjątkowo...

 

Podobne przepisy

Sałatka z karpiem

Ziemniaki ugotować w mundurkach, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę...

Sałatka Waldorf

Legenda Nowego Jorku!

Sałatka z wędzonym pstrągiem

Z warzywami z rusztu!

Sałatka brzoskwiniowa z pekińskiej

Kapustę poszatkować. Brzoskwinie i cebulę pokroić w kostkę (cebulę drobno), melisę po ...

Wróć do listy przepisów