
Składniki wyrobić w robocie. Przełożyć na stolnicę, podsypać m±k± i uformować wałek. Włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce.
Ciasto przełożyć do silikonowych foremek, urywaj±c kawałek po kawałku. Upiec w piekarniku - 150 st. C, 20 minut.
Po upieczeniu ciasteczka można dowolnie dekorować lub sklejać ze sob±.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W zwi±zku z tym Ewa proponuje...
Na pierwszy rzut oka wygl±da jak salami...
Białka ubić ze szczypt± soli na sztywn± pianę. Stopniowo dodać cukier, wymieszany upr ...
Ser zmielić. Jabłka umyć, obrać, usun±ć gniazda nasienne i pokroić w ósemki. Skropić ...
M±kę przesiać na stolnicę - tak, by powstał kopiec. Dodać zimne masło i cukier puder. ...