Przygotować kilka różnokolorowych galaretek. Przelać do miseczek i odstawić do zastygnięcia. Następnie pokroić na kawałki lub zrobić kulki (łyżeczką do wycinania z jabłek gniazd nasiennych). Wraz z pokruszonymi bezami przełożyć do pucharków. Polać jogurtem, uperfumowanym skórką otartą z pomarańczy. Można udekorować miętą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Już niedługo Dzień Dziecka, dlatego w tym programi wa przygotuje potrawy...
Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 3 części i upiec 3 placki. Przyg ...
Składniki masy połączyć i zagotować. Wystudzić. Dodać drobno pokrojone orzechy laskow ...
Daktyle i figi drobno pokroić. Dodać rodzynki i zalać alkoholem...
Jajka wybić do miski, posolić i zacząć ubijać. Stopniowo dodać cukier...