
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać olej, m±kę przesian± z proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. Dodać cukinię – je¶li używamy młodej, to nie trzeba jej obierać; star±, „jesienn±” należy obrać.
Piec przez 45-50 minut w temp. 180-200 st. C na dużej blaszce (wyłożonej papierem do pieczenia).
Można udekorować cukrem pudrem
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku na stole Ewy będzie królować cukinia. Nasza Prowadz±ca przygotuje...
Schłodzone gruszki osuszyć na papierowym ręczniczku, przyci±ć spody, by prost ...
Na spodzie z ciasteczek...
M±kę przesiać na stolnicę, wymieszać z cukrem i cukrem waniliowym. Wysiekać z zimnym ...
Miękkie masło zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym, dodać przesian± m±kę i jajko. W ...