/ Przepisy / Roster brzoskwiniowy

Opis przygotowania

Brzoskwinie wrzucić na moment do wrzątku, następnie schłodzić pod zimną wodą i pozbawić skórki. Pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię, dodać wino, skórkę otartą z pomarańczy i miód. Dusić do miękkości.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Strucla z borówkami

Po prostu duża jagodzianka;-)

Placuszki owsiane

Racuchy na płatkach i mleku roślinnym;-)

Norweski przysmak jabłkowy

Wiejskie dziewczęta w welonach - tak brzmi oryginalna nazwa tego deseru;-)

Gruszki w cieście czekoladowym

Mąkę przesiać z kakao. Dodać cukier...

Wróć do listy przepisów