Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Roster brzoskwiniowy

Opis przygotowania

Brzoskwinie wrzucić na moment do wrzątku, następnie schłodzić pod zimną wodą i pozbawić skórki. Pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię, dodać wino, skórkę otartą z pomarańczy i miód. Dusić do miękkości.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Sos malinowy

Super dodatek do deserów;-)

Rolada kokosowa

Wodę zagotować z masłem, cukrem i kakao. Do ciepłej masy wsypać zmielone herbatniki.Z ...

Brownie z patelni

Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)

Cwibak

Białka oddzielić od żółtek. Ogrzane do temperatury pokojowej masło utrzeć z połową cu ...

Wróć do listy przepisów