Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Banany grillowane

Opis przygotowania

Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z rusztu, przeciąć wzdłuż na pół. Udekorować bitą śmietaną. Jeść łyżeczką, wybierając ciepły miąższ z zapieczonej skórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 103
Ewa gotuje - odc. nr 103

Przed nami Dzień Dziecka, więc w kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Kremówki wiedeńskie

Przygotować ciasto maślane. Mąkę przesiać na stolnicę...

Sernik szachownica

Pracę zacząć od przygotowania ciasta ciemnego. Masło utrzeć z cukrem. Gdy masa jest j ...

Gruszki w czerwonym winie

Cukier zalać w garnku winem i postawić na ogniu. Dodać przyprawy. Powoli odparować po ...

Słonecznikowiec

Biszkopt przełożony rewelacyjną masą z prażonym słonecznikiem!

Wróć do listy przepisów