/ Przepisy / Fondue czekoladowe

Opis przygotowania

Śmietanę podgrzać w rondlu. Gdy zacznie się gotować, zdjąć z kuchenki i wkruszyć czekoladę.

Mieszać, aż się rozpuści. Przelać do naczynia do fondue.

Podawać z ulubionymi dodatkami (owoce, ciasteczka etc.).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 183
Ewa gotuje - odc. nr 183

Odcinek dla amatorów serów. Ewa przygotuje fondue z trzech rodzajów sera,...

 

Podobne przepisy

Bananowiec

Biszkopt z galaretką i bananem;-)

Torcik z powidłami

Zdobiony płatkami migdałów i czekoladą!

Szybkie ciasto z owocami

Masło roztopić w garnku. Dodać cukier i cukier waniliowy...

Bułeczki cynamonowe

Zrobić zaczyn – drożdże wymieszać z 2 łyżkami cukru oraz wodą. Odstawić...

Wróć do listy przepisów