Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Grillowane brzoskwinie z kremem mascarpone

Opis przygotowania

Owoce umyć i przekroić na pół. Usunąć pestkę. Posmarować olejem lub roztopionym masłem i opiec na ruszcie.

Śmietanę ubić z ksylitolem, następnie zmiksować z serkiem. Nałożyć do pucharków. Dodac brzoskwinie. Udekorować pokrojonymi truskawkami, prazonymi płatkami migdałów i miętą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 393
Ewa gotuje - odc. nr 393

Tym razem Ewa pokaże jak przyrządzić zupę szczawiową z dużą ilością jarzyn....

 

Podobne przepisy

Ciasto czekoladowe z buraczkami

Biszkopt z warzywami? Czemu nie!

Ciasteczka słoneczka

Przełożone powidłami a obtoczone w orzechach włoskich...

Ciasto pełne śliwek

Składniki zmiksować. Ciasto wlać do wysmarowanej masłem tortownicy (średnica 26 cm). ...

Ciasto jogurtowe ze śliwkami

Najlepsze jest z węgierkami;-)

Wróć do listy przepisów