/ Przepisy / Kompot wigilijny

Opis przygotowania

Suszone owoce zalać wodą (ok. 5 l). Przyprawić goździkami i cynamonem. Zagotować. Posłodzić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 42
Ewa gotuje - odc. nr 42

Tuż przed świętami Ewa Wachowicz doradzi widzom, jak wybrać choinkę i nakryć...

 

Podobne przepisy

Twaróg wędzony

Domowym sposobem;-)

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Koktajl truskawkowy

Owoce przełożyć do miksera, dolać maślankę i jogurt...

Cordon bleu

Kotlet zwany "szwajcarem"...

Wróć do listy przepisów