/ Przepisy / Lemoniada cytrusowa

Opis przygotowania

Z części cytrusów wycisnąć sok i przelać do dzbanka. Dorzucić plastry owoców. Zalać wodą i posłodzić syropem miętowym. Dodać kostki lodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 516
Ewa gotuje - odc. nr 516

Przed tygodniem Ewa pokazała jak zrobić domowy syrop miętowy – w...

 

Podobne przepisy

Baba z makiem

Obowiązkowa na wielkanocnym stole!

Granola z bananem i jogurtem

Na śniadanie lub podwieczorek;-)

Ciasto pełne śliwek

Składniki zmiksować. Ciasto wlać do wysmarowanej masłem tortownicy (średnica 26 cm). ...

Brownie z batatów

Słodzone bananem! Podane z sałatką owocową;-)

Wróć do listy przepisów