Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka szwajcarska

Opis przygotowania

Cebulę pokroić w półplasterki, szynkę, ser i ogórki w słupki. Przełożyć do miski. Dodać posiekaną natkę pietruszki.

Zalać winegretem (składniki wystarczy połączyć). Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 430
Ewa gotuje - odc. nr 430

Kolejny program zacznie się od przygotowania tradycyjnej sałatki szwajcarskiej...

 

Podobne przepisy

Sałatka kartoflana zero waste

Sposób na ziemniaki z wczoraj;-)

Surówka z marchewki i pekińskiej

Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach...

Sałatka z tortellini

Z włoskimi pierożkami;-)

Sałatka z czosnkiem niedźwiedzim

Z kuskusem i granatem;-)

Wróć do listy przepisów