Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Koperek w słoiku

Opis przygotowania

Koperek opłukać i osuszyć. Usunąć grube łodygi i posiekać. Ułożyć warstwami w słoiku – każdą warstwę ugnieść i przysypać solą (zaczynając i kończąc warstwą soli). Zamknąć.

Tak przygotowany koperek można przechowywać w lodówce nawet przez rok.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 402
Ewa gotuje - odc. nr 402

W kolejnym odcinku Ewa ugotuje kolorową i bardzo zdrową zupę paprykową...

 

Podobne przepisy

Pesto z natki marchewki

Znakomity dodatek do kremowych zup i makaronów;-)

Sałatka z buraczków i sera koziego

Dawniej panny na wydaniu buraczkami malowały sobie lico...

Ogórkowa na małosolnych

Cebulę pokroić w drobną kostkę. Zeszklić w garnku na maśle...

Ocet na wzmocnienie

Antybiotyk z domowej apteki!

Wróć do listy przepisów