/ Przepisy / Koperek w słoiku

Opis przygotowania

Koperek opłukać i osuszyć. Usunąć grube łodygi i posiekać. Ułożyć warstwami w słoiku – każdą warstwę ugnieść i przysypać solą (zaczynając i kończąc warstwą soli). Zamknąć.

Tak przygotowany koperek można przechowywać w lodówce nawet przez rok.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 402
Ewa gotuje - odc. nr 402

W kolejnym odcinku Ewa ugotuje kolorową i bardzo zdrową zupę paprykową...

 

Podobne przepisy

Babka ziemniaczana

Litewski przysmak! A zwie się kugelis;-)

Dynia marynowana

Na ostro!

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Wege kapuśniak

Klasyk, ale bez mięsa...

Wróć do listy przepisów