Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Koktajl z czosnkiem niedźwiedzim

Opis przygotowania

Plaster ananasa i jabłko pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Dorzucić szpinak i czosnek niedźwiedzi. Zalać wodą i zmiksować. Wypić od razu po przygotowaniu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 391
Ewa gotuje - odc. nr 391

Tym razem krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od przyrządzenia błyskawicznego...

 

Podobne przepisy

Krążki cebulowe

Smażone w cieście;-)

Pasztet z grzybami

Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...

Liptauer w jajkach

Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Wróć do listy przepisów