/ Przepisy / Śledzie w oleju dyniowym

Opis przygotowania

Śledzie pokroić na kawałki, cebulę w kosteczkę, śliwki w kostkę lub paski. Orzechy uprażyć i posiekać.

Wszystkie składniki wymieszać w misce, przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do słoika i zalać olejem. Zamknąć i wstawić do lodówki na kilka godzin.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 381
Ewa gotuje - odc. nr 381

Tym razem Ewa zaproponuje menu na przyjęcie sylwestrowe. Na przystawkę...

 

Podobne przepisy

Łosoś w cieście francuskim

Z pieczarkami i szpinakiem;-)

Pieczony filet z pstrąga

Ryba z samego serca Ojcowskiego Parku Narodowego;-)

Dorsz z grilla

Ryby podzielić na mniejsze kawałki, przełożyć do zamykanego pojemnika, przyprawić sol ...

Łosoś w parze z soczewicą

Szybko i bardzo dietetycznie;-)

Wróć do listy przepisów