
Mozzarellę poszarpać na talerz. Ser Brie pokroić na mniejsze kawałki i również ułożyć na talerzu. Dodać pomidory, pokrojone w grub± kostkę oraz start± na tarce goudę.
Jogurt wymieszać z majonezem. Dodać przeci¶nięty przez praskę czosnek. Posolić, wymieszać i przelać na talerz. Na samym końcu dorzucić oliwki. Udekorować li¶ćmi bazylii.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Po raz kolejny Ewa zaprasza na potrawy kuchni hiszpańskiej. Zrobi tapenadę...
Z włoskimi pierożkami;-)
Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Kurz± pier¶ umyć, osuszyć, pokroić w niewielk± k ...
Buraki umyć, lecz nie obierać. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C (małe piek± ...
Pomidory i cebulę pokroić w plastry. Wymieszać i odstawić na chwilę...