Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Wszystkie składniki posiekać. Przełożyć do miseczki. Wymieszać. Na wierzchu ułożyć wachlarz z naciętego kawałka jabłka. Sos remoulade jest doskonałym dodatkiem do wędlin - to taki duński odpowiednik naszego sosu tatarskiego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 182
Ewa gotuje - odc. nr 182

Wielka Sobota to ostatni dzień przygotowań wielkanocnych. Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Szparagi z szynką i parmezanem

Na przystawkę lub drugie danie...

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Sos tzatziki

Ogórka umyć, ale nie obierać! Zetrzeć na grubej tarce, posolić i zostawić na parę min ...

Zapiekanka z jajem

Lub jak kto woli jajecznica inaczej...

Wróć do listy przepisów