Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos jogurtowy z czosnkiem i miętą

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę i świeżą miętę. Posolić i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Omlet kokosowy z truskawkami

Słodkie śniadanie;-)

Tarta jak mazurek

Wielkanocny kisz;-)

Śniadanie wyspiarskie

Kiełbaski, pokrojoną w plastry kaszankę i boczek upiec na grillu...

Jajka po turecku

Z sosem jogurtowym...

Wróć do listy przepisów