/ Przepisy / Pychotka z płatkami kukurydzianymi

Opis przygotowania

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. Masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. obciążyć książkami kucharskimi) i odstawić. Gdy zastygnie - pokroić na kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Ciasto czekoladowe z buraczkami

Biszkopt z warzywami? Czemu nie!

Parfait kawowo-waniliowy

Domowe lody z sosem czekoladowym!

Mazurek

Na kruchym cieście malowane;-)

Szarlotka na złotej renecie

Po prostu pyszny jabłecznik! W barwach narodowych;-)

Wróć do listy przepisów