Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Orientalna surówka z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Obrany imbir też zetrzeć - ale na drobnej tarce. Dodać do marchewki. Dolać odrobinę oleju, soku z cytryny i miodu - do smaku. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 92
Ewa gotuje - odc. nr 92

W kolejnym odcinku programu „Ewa gotuje” kuchnia iście szatańska....

 

Podobne przepisy

Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Naturalny probiotyk i solidna dawka witaminy C;-)

Sałatka z buraków i papryki

Dodatek do drugiego dania...

Sałatka z sosem winegret na miodzie

Zrobić domowy winegret. Do szklanki przecisnąć czosnek (przez praskę), przyprawić sol ...

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Wróć do listy przepisów