Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z mozzarellą

Opis przygotowania

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). Dorzucić paprykę pokrojoną na kawałki. Dodać posiekaną natkę pietruszki i prażone płatki migdałów. Polać oliwą. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 180
Ewa gotuje - odc. nr 180

W tym odcinku Ewa zaprasza na kurczaka z hiszpańskimi oliwkami oraz flan...

 

Podobne przepisy

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Śledzie po grecku

Śledzie wyjąć z kubełka, przełożyć na sito. Jeśli są bardzo słone, włożyć je do zimne ...

Śledź pod pierzynką

Ziemniaki i marchewkę ugotować w łupinach. Buraki podobnie, tyle że oddzielnie, ponie ...

Camembert z orzechami i żurawiną

Sery ułożyć na folii aluminiowej (każdy na oddzielnym kawałku), uformować „kosz ...

Wróć do listy przepisów