Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Nale¶niki

Jajka, cukier, sól i mleko wymieszać. Dodać m±kę, zmiksować. Dolać wodę i wyrobić na ...

Podpłomyki

¦wietnie smakuj± z oliw± i octem balsamicznym!

Pasta jajeczna z rzeżuch±

Znakomity dodatek do pieczywa!

Ziemniaki w boczku

¦wietne na przystawkę...

Wróć do listy przepisów