/ Przepisy / Galaretki w cytrusach

Opis przygotowania

Owoce starannie wyszorować. Przekroić na pół, wydrążyć (z miąższu można wycisnąć sok). Zalać rozpuszczonymi galaretkami – zgodnie z kolorem owoców. Gdy zastygną, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na półmisku, paterze lub talerzu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 277
Ewa gotuje - odc. nr 277

Ostatni przed wakacjami program zacznie się trochę nietypowo – w...

 

Podobne przepisy

Sernik lwowski

Najlepiej smakuje z herbatą i konfiturą truskawkową;-)

Czekoladowe mini-serniczki

Serowe muffinki z sosem wiśniowym...

Koniczynki

Z podanych składników wyrobić kruche ciasto. Schłodzić w lodówce. Z zimnego ciasta od ...

Sernik z białą czekoladą

Na płatkach owsianych!

Wróć do listy przepisów