Buraki, marchewkę oraz jabłko umyć i obrać. Buraki i marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, jabłko na grubszych. Ząbek czosnku obrać i pokroić w bardzo drobną kosteczkę lub przecisnąć przez praskę. Wszystko wymieszać, posolić, posypać cukrem, dodać śmietanę i majonez, skropić sokiem wyciśniętym z cytryny, dorzucić orzechy włoskie, dokładnie wymieszać.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Bohaterem tego odcinka będzie burak. Ewa przygotuje z niego ciekawą przystawkę...
Rukolę opłukać, osuszyć, odciąć twarde końce, porwać na kawałki. Pomidory osączyć z o ...
Na patelni rozgrzać masło z oliwą, dodać ocet, miód, pokrojone w kostkę gruszki i pos ...
Naturalny probiotyk i solidna dawka witaminy C;-)
Austriacki przysmak;-)