Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Roster brzoskwiniowy

Opis przygotowania

Brzoskwinie wrzucić na moment do wrzątku, następnie schłodzić pod zimną wodą i pozbawić skórki. Pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię, dodać wino, skórkę otartą z pomarańczy i miód. Dusić do miękkości.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Kremówki wiedeńskie

Przygotować ciasto maślane. Mąkę przesiać na stolnicę...

Tort makowy z brzoskwiniami

Z kremem waniliowym!

Placuszki z mąki kasztanowej

Z miodem i świeżymi owocami;-)

Babka z marchewką

Baba z marchwią utartą lukrem bogato inkrustowana...

Wróć do listy przepisów