ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 383

OPIS ODCINKA

Na przednówku Ewa postanowiła ugotować potrawy, wykorzystując składniki, które każdy zazwyczaj ma w lodówce czy spiżarce. Z fasoli „Piękny Jaś” i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Główka białej kapusty i warzywa będą bazą parzybrody. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast jako deser poda orzechowe batony, które można traktować jako przekąskę. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR i będzie jeździć na nartach.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Smarowidło z Jaśka

Doskonałe z chlebem i kiszonym ogórkiem!

Parzybroda z chorizo

Kapuśniak na hiszpańską nutę;-)

Batoniki orzechowe

Warto mieć pod ręką;-)

Wróć do listy odcinków